Mission statement

Elsõdleges célunk, hogy folyamatosan kiváló minõségû, a fogyasztói igényeknek minden tekintetben megfelelõ, és élelmiszerhigiéniai szempontból is megfelelõ csokoládékat készítsünk.

 

A tökéletes csokoládé páratlan minõségû alapanyagokat követel: ezért használja a chocoMe a francia Valrhona, Michel Cluizel, Cacao Barry és a belga Callebaut csokoládégyártó vállalatok 100% kakaóvaj tartalmú, felsõkategóriás csokoládé alapanyagait, és ezért szerzi be a különbözõ feltéteket válogatott német, olasz és francia beszállítóktól.

 

Tevékenységünk során szigorú követelményeket támasztunk annak érdekében, hogy az általunk forgalmazott élelmiszerek megfeleljenek a hatósági elõírásoknak és a vevõi igényeknek.

Az alapanyagok megléte önmagában nem eredményezne tökéletes csokoládétáblákat: ehhez szükséges a csokoládékészítõink elhivatottsága, szakértelme és szeretete, valamint az, hogy ezek a csokoládék kivétel nélkül kézzel készüljenek, a nagyüzemi gyártási folyamatokat mellõzve.

 

A hibátlan alapanyagokból készült, páratlan ízvilágú csokoládék készítése során rendkívüli figyelmet fordítunk a feltétek elhelyezése során az esztétikumra, mely mára a chocoMe csokoládék védjegyévé vált.

 

A tökéletességre törekvés és kompromisszummentesség az alapanyagok beszerzésétõl kezdve a csokoládékészítés összes lépésén át a kész termék kézhezvételéig bezárólag tetten érhetõ.

Innovatívnak lenni számunkra nem törekvés, hanem eszköz: így tudunk piaci versenytársaink elõtt mindig egy lépéssel járni és ez biztosítja a márka folyamatos fejlõdését is.

 

A dolgozók képzését a fenti célok megvalósítása érdekében rendszeresen végezzük, célunk, hogy minden dolgozó a fenti elveket magáénak érezze és munkáját ezen elvek szerint végezze.