|        Share

Voilé

  A chocoMe-nél nem pusztán az ízekkel szeretünk kísérletezni, hanem a formákkal is. 2010-ben a táblás csokoládénk megjelenésekor formabontó méretű és arányú termékkel jelentünk meg, majd 2013-ban elkezdett gömbölyödni a chocoMe: bevezetésre került a Raffinée termékcsalád. 2014-ben ismét visszatértünk a szögletes formához, megjelent a Carré, a négyzet alakú, tenyérnyi méretű táblás csokoládénk. 2015 pedig egy teljesen új formát hoz a chocoMe választékába, megjelennek az ívelt és hasáb jellegű termékek, legújabb fejlesztésünk a VOILÉ termékcsalád (ejtsd: voálé).

VOILÉ, ahol 70% kakaótartalmú étcsokoládéval vonjuk be fátyolszerűen a termékcsalád öt különlegességét: a narancshéj ívet, az egyenes szálú citromhéjat és a hasábszerű gyömbért, a parfümiparból ismert bergamot héjat és a pink grapefruit-ot. Teljesen új termék, teljesen új technológia, teljesen új gépek és az új termékfejlesztéshez teljesen új csokoládé alapanyagokat használunk. Hosszas kalandozásokat és kísérletezést követően ezúttal a francia Cacao Barry csokoládé gyártó vállalat egy 70% kakaótartalmú, karakterisztikájában igen intenzív kakaós ízjegyekkel rendelkező étcsokoládéját választottuk, valamint egy lecitin célküli, Venezuelából származó, termőterületszelektált 72% kakaó szárazanyag tartalmú étcsokoládét.

A Cacao Barry több mint 170 éve a kíváló minőségű csokoládék megkérdőjelezhetetlen szakértője – a francia gasztronómia szimbóluma -, neves francia séfek, szaktekintélyek, innovatív csokoládékészítők és mestercukrászok választása. Egyedi terroir és rendkívül kedvező időjárási viszonyok jellemzik kakaóültetvényeiket, ahol a kakaó gyümölcsöket helyi farmerek közreműködésével termesztik, melynek köszönhetően a kézzel begyűjtött és válogatott kakaóbabjaik páratlanul gazdag aromával rendelkeznek.    


Tovább a Voilé termékekre