Fahéjas tejcsokoládéval bevont Piemonte-i mogyoró

A világ legfinomabbjának tartott piemontei mogyorószemeket fahéjjal finoman átszőtt, 40% kakaótartalmú tejcsokoládé köntösbe burkoltuk, hogy bársonyosan krémes, jellegzetes ízük az édes réteg alatt is megmaradjon.

Online store

Fehércsokoládéval bevont liofilizált málna

A liofilizált málnaszemek természetesen eleven gyümölcsíze dominálja ezt az összeállítást: az élettel teli gyümölcsöt vékony fehércsokoládéval vonjuk be, amit kívülről finomra aprított málnadarabokkal fedünk.

Online store

Sós-vaníliaporos, karamellás tejcsokoládéval bevont pekándió

A sűrűn kavargó karamelles csokoládé és a krémes tejcsokoládé édes házasságát Tahiti szigetéről származó vaníliaporral és őrölt tengeri sóval tesszük még egzotikusabbá. A pekándiók ebben a csokoládéfolyamban mártóznak meg, majd hántolt ostyahalomba hemperegnek.

Online store

Madagaszkári vadborsos étcsokoládéval és kakaóporral bevont mandula

A hömpölygő, madagaszkári kakaóbabokból készült étcsokoládémasszát finomra őrölt, kézzel szüretelt, Madagaszkáron termő vadborssal (Voatsiperifery pepper) zabolázzuk meg, majd ebbe a tüzes elegybe pirított mandulaszemek merülnek alá, melyeket kakaópor köntösbe öltöztetünk.

Online store

Tonkababos tejcsokoládéval és kakaóporral bevont Avola-i mandula

A frissen pörkölt Avola-i mandulaszemeket a tonkababbal finoman ízesített, krémesen lágy, chocoMe Mariage de Grand Crus 40% tejcsokoládé párosításával tesszük ellenállhatatlanná. Az édes fürdő után finomra  őrölt kakaóporba hempergetjük őket.

Online store

Szicíliai mandula Arabica kávéval ízesített étcsokoládéval bevonva, kardamommal

Szicília talán legfinomabb, szokatlanul lapos alakú és intenzíven krémes ízű manduláját finomra pörkölt, őrölt arabica kávébabbal ízesített csokoládémasszába eresztjük. Az kávéaromával sűrűn átitatott szemeket ezután egzotikus ízű kardamommal fűszerezett kakaóporba hempergetjük.

Online store

Guérande sós szőkecsokoládéval bevont szicíliai mandula hántolt ostyával

A Szicíliából származó, lapos, hosszúkás, kesernyés mellékíztől mentes, krémesen édes mandulaszemek tört ostyával dúsított szőkecsokoládés fürdőbe merülnek alá, ahonnan a markáns karamellás jegyek elementáris erővel törnek elő a Guérande sónak köszönhetően. A vékony csokoládérétegtől fénylő mandulaszemeket ezután hántolt ostyába forgatjuk, hogy még ropogósabbá tegyük.

Online store

Mogyorós-tejcsokoládéval és őrölt Etióp Harrar kávéval bevont Piemonte-i mogyoró

Selymes mogyorómasszával és finomra őrölt Etióp Harrar arabica kávészemekkel hangoltuk páratlanul harmonikus kreációvá a krémesen lágy tejcsokoládét. Ebbe az izgalmas csokoládéfolyam ölelésébe zártuk a világ legfinomabbjának tartott Piemonte-i mogyorót.

Online store

Feketeribizli borssal fűszerezett étcsokoládés szicíliai mandula

Az étcsokoládéban kiteljesedő feketeribizli bors intenzív gyümölcsössége és egyben fűszeressége ellenállhatatlanul pikáns kéreggel vonja be az oválisan megnyúlt mandulát. A feketeribizli bors
A kissé megtévesztő elnevezésű fűszer a gasztrovilág új, alig pár éves innovációja. A fűszer alapja a feketeribizli cserjékről begyűjtött friss rügyek, amelyekből liofilizálással kivonják a bennük található vizet, majd kíméletesen porítják, így az eleven, kissé csípős, ugyanakkor nagyon kerek gyümölcsaromákban bővelkedő fűszer egész évben hordozza a feketeribizli – egyébként csak nyáron élvezhető – frissítő, kissé kesernyés ízét.

Online store

Tonkababos szőkecsokoládéval és kakóporral bevont karamellizált makadámdió

Az Észak-Ausztrália trópusi területeiről származó, a világ legfinomabb és legegészségesebb magjának tartott dió kellemesen puha, majdnem krémes állagát egy nagyon különleges karamellizálási eljárással tesszük kellemesen roppanóssá, majd a Dél-Amerikából származó tonkababbal fűszerezett francia szőkecsokoládé-folyamba mártjuk őket, hogy eztán még kellemesebb legyen a kakaópor fürdő.

Online store
  

Díjak, kitüntetések